Zrínyi Ilona E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Zrínyi Ilona E-KÖNYV

Letöltés Zrínyi Ilona E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Zrínyi Ilona E-KÖNYV.pdf
Zrínyi Ilona E-KÖNYV.epub
Zrínyi Ilona E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633446607
  • Cikkszám: 1049320
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Zrínyi Ilona E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Zrínyi Ilona E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Zrínyi Ilona E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Zrínyi Ilona E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Zrínyi Ilona E-KÖNYV leírása

„Én mint Rákóczi fejedelem árváinak anyja vontam meg magamat gyermekeimmel ezeknek várában, amelyet, mint örökségüket köteles vagyok számukra megoltalmazni, ha megtámadtatik” – írja Zrínyi Ilona Caprara császári tábornoknak, amikor az Munkács feladására szólítja fel. Három évig, mint sziget a tengerben, áll Munkács: a magyar szabadság utolsó védvára, Thököly kurucainak végsõ menedéke.

Az ostromról és a hõsi helytállásról, Zrínyi Ilona életérõl, szerelmérõl szól ez a távoli idõk hangulatát élesztõ történelmi regény. Szép, hõsi élet regénye, mert az írónõ végigkíséri Zrínyi Ilona életét elsõ házasságától egészen haláláig, amely a távoli Törökországban, számûzetésben érte utol, második férje, Thököly Imre oldalán. Dénes Zsófia ifjúsági regénye mindenkit érdekel, aki szereti ezt az izgalmas történelmi korszakot és a magyar történelem legrokonszenvesebb hõsnõjét.

Leave a Reply