Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés

Oldal tartalma:

Tammara Webber - Where You Are - Ahol te vagy (A sorok között 2.) - kemény kötés

Letöltés Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés.pdf
Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés.epub
Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés.mobi

A könyv részletei Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény kötés leírása

Graham Douglas rögtön odavolt Emma Pierce-ért, amint legutóbbi filmje forgatásán megismerkedtek, ám a lányt a szupersztár Reid Alexander szemelte ki magának. Miután Graham minden tőle telhetőt megtett, hogy ne szeressen bele Emmába a forgatás alatt, kap még egy esélyt, amikor véletlenül összetalálkoznak New Yorkban, és ezúttal ki is akarja használni a lehetőséget.

Emma Pierce feláldozta ígéretes hollywoodi karrierjét, hogy átlagos lányként élhessen. Azt hitte, úrrá lett érzésein a két ellentétes fiú iránt, akik legutóbbi filmje forgatásán vetélkedtek a szívéért, ám a sors egy manhattani kávézóba sodorja, ahol szembe találja magát azzal a sráccal, aki még mindig hiányzik neki.

Brooke Cameron épp most élt túl egy három hónapos forgatást az irtó vonzó, irtó arrogáns exével: Hollywood ügyeletes szépfiújával. Idősebb és bölcsebb fejjel Brooke most jó barátját, Grahamet szemelte ki magának, és csak egyetlen akadály áll az útjában: Emma, az a lány, akit Graham nem bír elfelejteni.

Reid Alexander egyetlen szóval össze tudja foglalni az életét: unalmas. Nem sok tennivalója akad az interjúkon, fotózásokon és legutóbbi filmje premierjén kívül. Szüksége van valami elfoglaltságra, de arra álmában sem gondol, hogy még mindig morcos exével fog összeállni, és közös erővel próbálják meg elérni a céljukat: Graham és Emma szakítását.

Leave a Reply