Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése

Oldal tartalma:

Volt idő - Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése

Letöltés Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése könyvet pdf, epub és mobi

Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése.pdf
Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése.epub
Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése.mobi

A könyv részletei Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése

Töltse le az ingyenes PDF Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése (pdf, epub és mobi)

Volt idő – Mészöly Miklós és Tüskés Tibor levelezése leírása

Az Irodalmunk forrásai sorozat újabb kötete egy ismeretlen, titkokat is magában rejtő világba, a múlt század egyik karakteres, „iskolateremtő" írója, Mészöly Miklós valamint a jeles szerkesztő, irodalomtörténész, Tüskés Tibor mintegy négy évtizeden át tartó kapcsolatába avatja be Olvasóit.
A levélkapcsolat több mint száztíz dokumentuma egy egész korszak viszonyairól és természetesen a két alkotó szakmai és emberi kapcsolatáról nyújt mindezidáig ismeretlen információkat. A levelek jól érzékeltetik a korszak irodalmi életének történéseit, „műhelytitkait", a mindenkori irodalompolitika sajátosságait, változásait, végezetül Mészöly Miklós és Tüskés Tibor alkotói pályájának alakulását, háttérmotívumait, több ismert Mészöly-mű születésének körülményeit, gyakran hányatott sorsú keletkezéstörténetét.
A levelek csonkítatlanul közreadott anyagát bőséges jegyzetapparátus, névmutató és fotóanyag egészíti ki.

Leave a Reply