Vízfestés

Oldal tartalma:

Marilyn Scott - Vízfestés

Letöltés Vízfestés könyvet pdf, epub és mobi

Vízfestés.pdf
Vízfestés.epub
Vízfestés.mobi

A könyv részletei Vízfestés

Töltse le az ingyenes PDF Vízfestés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vízfestés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vízfestés (pdf, epub és mobi)

Vízfestés leírása

A vízfestés művészetének fortélyait és eszközeit bemutató, a témát átfogóan, de lényegre törően kezelő, praktikus formátum. Száznál több alkotói folyamat lépésről lépésre történő, gazdagon illusztrált bemutatása, változatos témák, például tájak, épületek, emberek, csendéletek megörökítésének szemléltetésével. A vízfestés legfontosabb
technikáinak részletes ismertetése, különös tekintettel az olyan általános szempontokra, mint a kompozíció és az ecsetkezelés, de kitérve a különleges hatásokat eredményező eljárásokra, így a pontozásos és a lazúrozó technikára is.

Leave a Reply