Virokalipszis – Nem várt mellékhatás

Oldal tartalma:

Fedina Lídia - Virokalipszis - Nem várt mellékhatás

Letöltés Virokalipszis – Nem várt mellékhatás könyvet pdf, epub és mobi

Virokalipszis – Nem várt mellékhatás.pdf
Virokalipszis – Nem várt mellékhatás.epub
Virokalipszis – Nem várt mellékhatás.mobi

  • Metropolis Media Group Kft.
  • Sci-fi
  • 252 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155628115
  • Cikkszám: 1053283
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Virokalipszis – Nem várt mellékhatás

Töltse le az ingyenes PDF Virokalipszis – Nem várt mellékhatás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Virokalipszis – Nem várt mellékhatás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Virokalipszis – Nem várt mellékhatás (pdf, epub és mobi)

Virokalipszis – Nem várt mellékhatás leírása

Egy kanadai nemzeti parkban minden fa és bokor levélzete elszárad. A jelenség először csupán érdekes anomália, de aztán egyre aggasztóbb méreteket ölt. A tudósok kiderítik, hogy egy primitív, ám annál hatékonyabb, vírusnál is kisebb kórokozó áll a háttérben, amely ellen bolygónk növényvilága egyszerűen nem tud védekezni. A növények pusztulásának azonban végzetes következményei lehetnek: ha nem kötik meg többé a szén-dioxidot, és nem termelnek friss oxigént, minden élet kihal a Földön.
A kutatók nem adják fel a harcot, új, ellenállóbb növényeket kísérleteznek ki, és még az emberek számára is kidolgoznak egy oltóanyagot. Csakhogy nem számolnak a katasztrofális mellékhatásokkal.

A Galaktika magazin népszerű szerzője ezúttal egy rendhagyó világvége-regénnyel jelentkezik, melyet hátborzongató hitelességgel ruháznak fel gyógyszervegyészeti ismeretei.

Leave a Reply