Világdemokratúra E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Világdemokratúra E-KÖNYV

Letöltés Világdemokratúra E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Világdemokratúra E-KÖNYV.pdf
Világdemokratúra E-KÖNYV.epub
Világdemokratúra E-KÖNYV.mobi

  • 392 oldal
  • eISBN: 9789634263364
  • Cikkszám: 1038749
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Világdemokratúra E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Világdemokratúra E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Világdemokratúra E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Világdemokratúra E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Világdemokratúra E-KÖNYV leírása

A pénz- és korporációs oligarchia csaknem teljessé vált pénzkibocsátási, hitelezési és kamatszedési monopóliuma révén el tudta érni, hogy ma már õ rendelkezik a világ termelõ vagyonának a túlnyomó része felett is. A hitelpénzrendszer pénzügyi diktatúrát valósít meg. Feltalálói, irányítói és haszonélvezõi azonban elrejtõznek a demokratikus formák és eljárások kulisszái mögé. Más szóval ez a rendszer belsõ lényegét tekintve kemény diktatúra, amely azonban demokratikus formákat használ a politikai élet látható terében a választópolgárok megtévesztése céljából. Ezért a demokratúra olyan elfajzott alibidemokrácia, amelynek legfontosabb funkciója e rendszer haszonélvezõinek az elrejtése és védelmezése a hátrányos helyzetûekkel szemben. Ennek az elkorcsosult hibridnek azért „demokratúra” a neve, mert olyan politikai-társadalmi-gazdasági rendszer, amely röviden megfogalmazva belül diktatúra, kívül pedig látszetdemokrácia.

A hitelpénz-monopólium agresszív terjeszkedése tette lehetõvé a világdemokratúra rendszerének globális térnyerését. A fasizmussal rokon világdemokratúra olyan rendõrállami és pénzuralmi módszerekkel irányított politikai-gazdasági rendszer, amelyben a pénzmonopóliumot kisajátító uralkodó réteg megszerzi magának az államhatalmat is. A globális hatalomgazdasági diktatúrában a kormányzást az állam intézményeibe beépült, azokkal fuzionált – magántulajdonban lévõ – pénzügyi, kereskedelmi és ipari kartellek-korporációk veszik át. A demokratúra integrált vezetõ rétege (amelyet nemzetközi pénzügyi közösségnek, pénzoligarchiának, befektetõ bankároknak, plutokráciának, pénzügyi és korporációs elitnek is neveznek) gyakorolja a pénzügyi és gazdasági élet feletti uralmat. Lényegében a szervezett közhatalom (az állam), és a fölébe nõtt szervezett magánhatalom összeolvadásáról van szó.

Leave a Reply