Velence ólomkamráiban E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Velence ólomkamráiban E-KÖNYV

Letöltés Velence ólomkamráiban E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Velence ólomkamráiban E-KÖNYV.pdf
Velence ólomkamráiban E-KÖNYV.epub
Velence ólomkamráiban E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633445846
  • Cikkszám: 1039239
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Velence ólomkamráiban E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Velence ólomkamráiban E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Velence ólomkamráiban E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Velence ólomkamráiban E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Velence ólomkamráiban E-KÖNYV leírása

Inkább hírhedt, mint híres# öregember, amikor megírja emlékiratait. Ezekben sok a trágárság, szinte kifogyhatatlanul hömpölyög bennük végig a szerelmi kalandok elég vaskos leírása. Nyughatatlan kalandor, ki az emberiség minden rétegében járatos. A nép salakját éppen úgy ismeri, mint a császári udvart# a sok elfelejtett ember soraiban felbukkannak szinte halhatatlan nevek, melyek viselõivel elbeszélgetett. A sors élénken labdázott vele s hol fenn volt, hol lenn, de mindig törhetetlen akaraterõvel s nagy élnivágyással. (…)
Hogy nem volt közönséges szélhámos, az bizonyos. Pádua híres egyetemének jogi doktora volt# pap és Acquaviva bíboros titkára# Dagadino szenátor nevelt fia# a San Samuele-színház zenekarában hegedûs# Berni bíboros gazdasági ügynöke# a spanyol Sierra telepítõje# az augsburgi békekongresszuson portugál meghatalmazott# Potsdamban kadett-nevelõ# Párizsban lottó igazgató, iparos és spekuláns, emellett folyton-folyvást: a hölgyek öröme.

Moly Tamás

Leave a Reply