Vége a szívbetegségeknek

Oldal tartalma:

Joel Fuhrman, M.D. - Vége a szívbetegségeknek

Letöltés Vége a szívbetegségeknek könyvet pdf, epub és mobi

Vége a szívbetegségeknek.pdf
Vége a szívbetegségeknek.epub
Vége a szívbetegségeknek.mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Életmód
  • 498 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635297436
  • Cikkszám: 1061059
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vége a szívbetegségeknek

Töltse le az ingyenes PDF Vége a szívbetegségeknek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vége a szívbetegségeknek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vége a szívbetegségeknek (pdf, epub és mobi)

Vége a szívbetegségeknek leírása

Dr. Joel Fuhrman, a Vége a cukorbetegségnek című New York Times sikerlistás könyv írója tudományosan bizonyított és a saját új orvosi tanulmányával egybehangzó gyakorlati programot kínál a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére és visszafordítására.

Dr. Fuhrman, a betegségmegelőzés és táplálkozástudomány szakértője azokhoz az olvasókhoz szól, akik a saját kezükbe akarják venni az egészségüket, és nem akarnak gyógyszereken élni vagy bonyolult, költséges, szükségtelen és igen gyakran hatástalan orvosi eljárásokon vagy műtéteken átesni. Hangsúlyozza, hogy a betegek nagy részét az orvosok igen ritkán tájékoztatják a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint és a szívbetegségek leghatékonyabb kezelési módjairól.

A legfrissebb tudományos kutatásokon és Dr. Fuhrman huszonöt éves, klinikai szívgyógyászati tapasztalatain alapuló Vége a szívbetegségnek című könyvből megtudhatjuk, hogyan csökkenthető jelentős mértékben a koleszterinszint, a vérnyomás és a testsúly, vagy hogyan mulasztható el teljes mértékben még az igen előrehaladott szívbetegség is anélkül, hogy veszélyes angioplasztikai vagy bypassműtéti eljárásokra lenne szükség. Dr. Fuhrman elárulja, hogyan étkezzünk szívünk optimális egészségének fenntartásához, a saját eltérő igényeinknek, testtípusunknak és állapotunknak megfelelően. A könyvben részletes táplálkozási terveket találhatunk az egészséges keringési rendszert támogató ételek és rágcsálnivalók finom receptjeivel együtt, illetve hasznos kérdésekről olvashatunk orvosok és betegek számára egyaránt.

Leave a Reply