Vegán Reggeli

Oldal tartalma:

Vegán Reggeli

Letöltés Vegán Reggeli könyvet pdf, epub és mobi

Vegán Reggeli.pdf
Vegán Reggeli.epub
Vegán Reggeli.mobi

  • Boook Kiadó Kft.
  • Gasztronómia
  • 216 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155417214
  • Cikkszám: 1052159
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vegán Reggeli

Töltse le az ingyenes PDF Vegán Reggeli fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vegán Reggeli PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vegán Reggeli (pdf, epub és mobi)

Vegán Reggeli leírása

A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, mely ezúttal a mindennapjainkat megalapozó, energiával feltöltő reggeliket helyezi a fókuszba. 
Szerzője Nagy Zita – a Zizi kalandjai bloggere – vegán recepteket kínál a húsmentes gasztronómia világából, ízletesen szemléltetve a növényi alapú konyha gazdagságát, szépségét és változatosságát. A Reggeli – nem csak vegánoknak az elmúlt évek során kipróbált kedvenc finomságokat sorakoztatja fel, melyek nemcsak egészségesek, hanem az elkészítésük is többnyire egyszerű, így könnyen a napi táplálkozási rutinunk részeivé tehetők.
Bár a több mint 70 recept kizárólag természetes növényi alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök, gabonák és magvak) felhasználásával készül – vagyis egyik sem tartalmaz semmilyen állati eredetű élelmiszert (tejterméket, tojást, mézet, halat és húst) – nem csak vegetáriánusok, vegánok számára jelenthet egyedülálló változatosságot, hanem mindenkinek, akinek fontos, hogy mivel táplálja magát és családját, akinek nem
mellékes, hogy mivel és hogyan indul a nap.

Leave a Reply