Vedd át a kenetet!

Oldal tartalma:

Dag Heward-Mills - Vedd át a kenetet!

Letöltés Vedd át a kenetet! könyvet pdf, epub és mobi

Vedd át a kenetet!.pdf
Vedd át a kenetet!.epub
Vedd át a kenetet!.mobi

  • Immanuel Alapítvány
  • Vallás, mitológia
  • 72 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155246517
  • Cikkszám: 1033593
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Vedd át a kenetet!

Töltse le az ingyenes PDF Vedd át a kenetet! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vedd át a kenetet! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vedd át a kenetet! (pdf, epub és mobi)

Vedd át a kenetet! leírása

A sikeres és teljes szolgálat nyitja elsősorban a kenet. Sokan próbálják őszinte jó szándékkal Isten munkáját végezni, de nem jutnak messzire, mivel nem ismerték fel, hogy "Nem erővel, sem hatalommal, hanem az én Szellememmel (a kenettel)" [Zakariás 4:6].

Ebben a kivételes könyvben, a "Vedd át a kenetet!"-ben, Dag Heward-Mills püspök arra tanít, mit is jelent átvenni a kenetet, és hogyan tudod azt gyakorlati módon megtenni. Engedd, hogy a könyv által felébredjen benned az Isten kenete utáni vágy!

Miközben Dag Heward-Mills egy távoli ghánai városban orvosi tanulmányait végezte, Isten egy imádságban töltött estén csodálatos módon felkente. "Mostantól taníthatsz…" Ez a természetfeletti hívás végül egy világméretű szolgálat kapuját nyitotta meg előtte.
Gyógyító Jézus Hadjáratai ma szerte a világon ezreket érintenek meg, és sok csoda kíséri az alkalmakat. A fenomenális, orvosok által tanúsított csodák között szerepel a vakok szemének és a siketek fülének megnyílása, kerekes székek feleslegessé válása, sőt, holtak feltámadása is.

Dag Heward-Mills, aki számos bestseller szerzője, a világon mindenütt jelenlévő Lighthouse Chapel International gyülekezet alapítója is. Rádiós, televíziós és internetes műsorai milliókat érnek el világszerte. Szervezésében megvalósulnak még lelkipásztori és szolgálói konferenciák, valamint a hírneves Anagkazo Bibliaiskola.

Leave a Reply