Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés

Oldal tartalma:

Lisa Jane Smith - Vámpírnaplók 10. - A vadászok: A végzet hatalma - Kemény kötés

Letöltés Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés.pdf
Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés.epub
Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés.mobi

A könyv részletei Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Vámpírnaplók 10. – A vadászok: A végzet hatalma – Kemény kötés leírása

Végzetük a veszély…

Elena számtalan megpróbáltatással nézett már szembe: elmenekült a Sötét Dimenzióból, legyőzött egy fantomot, megtudta, hogy Őr. De ahhoz semmi sem fogható, hogy választania kell élete két szerelme, Stefan és Damon Salvatore között. Elena és Stefan ismét egymásra találtak, a kikosarazott és megbántott Damon pedig komor és kiszámíthatatlan lett.

Elena most azon vívódik, Damon lelkét mentse meg vagy Stefanhoz maradjon hű.

Ám mielőtt Elena eldönthetné, kihez húzza a szíve, a Dalcrest Egyetem kampuszát vámpírok özönlik el, elszántan mesterkedve gonosz ősük, Klaus feltámasztásán, aki bármit megtesz, hogy végezzen Elenával… és mindenkivel, aki közel áll a lányhoz.

Miközben Elena egyre többet tud meg a végzetéről a földet a gonosztól megvédő Őrként, rádöbben, hogy mielőtt legyőzhetné Klaust, fel kell áldoznia egy szerettét. El kell döntenie, mennyiről – és kiről – hajlandó lemondani, mielőtt még késő lenne…

Leave a Reply