Valaha testvérek voltunk

Oldal tartalma:

Ronald H. Balson - Valaha testvérek voltunk

Letöltés Valaha testvérek voltunk könyvet pdf, epub és mobi

Valaha testvérek voltunk.pdf
Valaha testvérek voltunk.epub
Valaha testvérek voltunk.mobi

  • General Press Kiadó
  • Szépirodalom
  • 408 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789636437206
  • Cikkszám: 1017851
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Valaha testvérek voltunk

Töltse le az ingyenes PDF Valaha testvérek voltunk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Valaha testvérek voltunk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Valaha testvérek voltunk (pdf, epub és mobi)

Valaha testvérek voltunk leírása

Két gyermekkori barát, aki testvérként szereti egymást. Két férfi, aki farkasszemet néz egymással a holokauszt poklában, majd évtizedekkel később immár a bíróságon, hogy végérvényesen pontot tegyen egy fájdalmas, szívet tépő, borzalmakkal teli történet végére…
Elliot Rosenzweig Chicago díszpolgára, milliárdos. Az opera egyik megnyitó ünnepségén egy férfi váratlanul odalép hozzá, és fegyvert fog rá. Az öregember, Benjamin Salomon azzal vádolja meg mindenki füle hallatára, hogy háborús bűnös, sőt mi több, ő maga Otto Piatek, egykori SS-tiszt, a hírhedt zamośći mészáros.
Elliot minden követ megmozgat, hogy megússza a tárgyalást, amely veszélybe sodorná a jó hírét. Ben azonban, aki a második világháború idején elveszített mindent, ami fontos volt számára, hajthatatlan. Míg Elliotot a felejtés, Bent az emlékezés élteti. Azt akarja, hogy amíg világ a világ, senki se feledje, mi történt a holokauszt idején…
Ronald H. Balson izgalmas, elgondolkodtató könyve részletgazdag képet fest a második világháború idején a nácik által megszállt Lengyelországról, a holokauszt borzalmairól, egyúttal számvetésre késztet mindnyájunkat, hogy egy napon élhetőbb, emberibb, igazabb jelent és jövőt élhessünk.

Leave a Reply