Út Depiből Hepibe

Oldal tartalma:

Major Emília - Út Depiből Hepibe

Letöltés Út Depiből Hepibe könyvet pdf, epub és mobi

Út Depiből Hepibe.pdf
Út Depiből Hepibe.epub
Út Depiből Hepibe.mobi

  • Álomgyár Kiadó
  • Regény
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155252976
  • Cikkszám: 1043255
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Út Depiből Hepibe

Töltse le az ingyenes PDF Út Depiből Hepibe fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Út Depiből Hepibe PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Út Depiből Hepibe (pdf, epub és mobi)

Út Depiből Hepibe leírása

Mit tehetünk önmagunk boldogságáért?
Major Emília sok humorral és öniróniával, saját példáján keresztül ad választ a minden embert foglalkoztató kérdésre. Személyes tapasztalatait felhasználva, naplót vezetve kínál gyakorlati és elméleti megoldásokat mindannyiunk számára, miként tehetjük rövid idő alatt életünk bármely területét jobbá, tartalmasabbá, hogy ne csak túléljük a napokat, de meg is éljük azokat.
Merre vezet az út az álmaink felé?
A szerző első könyve az akarat diadala, egy álom beteljesülése, az út célja pedig nem más, mint eljutni Depiből Hepibe.
Az ajtó kinyílt, és íme, belépek a város kapuján, hogy kiélvezhessem a boldogság minden örömét. Ez a világ csodálatos. Hidd el, Neked is itt a helyed! Légy bátor, kövesd az álmaid és találd meg Te is ezt a kacskaringós, sokszor kihívással teli, mégis pozitív utat Hepi felé! Én megérkeztem. Itt várlak Téged is.
Hogyan sajátíthatjuk el a pozitív gondolkodást?
A fiatal írónő tudatos pozitív világszemlélete valamennyi olvasójára ösztönzőleg hathat és közelebb juttathatja a boldogság végállomásához, Hepihez.

Leave a Reply