Unwind – Bontásra ítélve

Oldal tartalma:

Neal Shusterman  - Unwind - Bontásra ítélve

Letöltés Unwind – Bontásra ítélve könyvet pdf, epub és mobi

Unwind – Bontásra ítélve.pdf
Unwind – Bontásra ítélve.epub
Unwind – Bontásra ítélve.mobi

A könyv részletei Unwind – Bontásra ítélve

Töltse le az ingyenes PDF Unwind – Bontásra ítélve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Unwind – Bontásra ítélve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Unwind – Bontásra ítélve (pdf, epub és mobi)

Unwind – Bontásra ítélve leírása

Mi lesz, ha a szüleid téged is szétbontatnak?

Szép új világ?

Egy olyan társadalomban, ahol a nem kívánatos kamaszok testrészeit újrahasznosítják, három szökevény száll szembe a rendszerrel, amely „szétbontaná” őket.

 

Connortól meg akarnak szabadulni a szülei, mert túl sok a baj vele. Risa árva, és azért jelölték ki bontásra, hogy spóroljanak a költségeken. Lev szétbontását szigorúan vallásos szülei már születése pillanatában eldöntötték. A véletlen sodorja őket egymás mellé, és a kétségbeesés tartja össze őket, ahogy árkon-bokron át menekülnek, miközben tudják, hogy az életük a tét. Ha sikerül megérniük a tizennyolcadik születésnapjukat, már nem bánthatják őket – de amikor egy egész világ vadászik rájuk, a tizennyolc nagyon-nagyon távolinak tűnik.

 

Te vajon túlélnéd?

Leave a Reply