Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban

Oldal tartalma:

Adam Gidwitz - Unikornismentő csapat - Szörnyecske a hátizsákban

Letöltés Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban könyvet pdf, epub és mobi

Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban.pdf
Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban.epub
Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban.mobi

A könyv részletei Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban

Töltse le az ingyenes PDF Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban (pdf, epub és mobi)

Unikornismentő csapat – Szörnyecske a hátizsákban leírása

Unikornisok márpedig nagyon is léteznek. És sellők és sárkányok és még más különleges lények is. De ezek veszélyben vannak, ellenfeleik erősek és kegyetlenek. Hogy megóvjuk a mítoszok és legendák lényeit, létrejött az Unikornismentők titkos csoportja. Szeretnél segíteni nekünk? Hajlandó lennél kockára tenni az életedet, hogy megóvd a világ legkülönlegesebb teremtményeit? Nagyon remélem, mert a teremtményeknek szükségük van rád!
Elliot nem túl boldog új iskolájában töltött első napján. Az osztályával kirándulni mennek a Kopár Fenyves félelmetes erdőibe. A túrát a furcsa és mogorva Fauna professzor vezeti. Ráadásul senki nem áll szóba vele, csak egy Uchenna nevű lány, aki nem riad vissza semmilyen veszélytől. Amikor az erdőben a két gyerek lemarad a többiektől, egy olyan különleges teremtményre bukkannak, amelyet még soha életükben nem láttak. Ez a felfedezés azonban nem maradhat titokban, mert a kék szörnyecske követi őket… egészen hazáig. Csak egyetlen ember van, aki segíthet nekik: a titokzatos Fauna professzor.

Leave a Reply