Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből

Oldal tartalma:

Bánó Attila - Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből

Letöltés Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből könyvet pdf, epub és mobi

Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből.pdf
Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből.epub
Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből.mobi

A könyv részletei Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből

Töltse le az ingyenes PDF Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből (pdf, epub és mobi)

Újabb 33 meghökkentő eset a magyar töténelemből leírása

A nagysikerű barangolás a tények és tévhitek birodalmába folytatódik.
Ez a kötet mintegy folytatása az 55 meghökkentő eset a magyar történelemből című korábbi munkának. Az itt közreadott történetek jó része sokak számára valóban meghökkentő lehet, hiszen a szerző új kutatási eredmények felhasználásával bővíti történelmi ismereteinket, miközben a legnemesebb értelemben szórakoztatva tanít.
A tüzes trón meséje és más Dózsa-mítoszok erős érveket szolgáltat ahhoz, hogy belássuk: a parasztháborút kirobbantó Dózsa a magyar történelem egyik legkártékonyabb figurája volt, így ellentétben az iskolában tanultakkal, Dózsa nem sorolható nemzeti hőseink közé.
A Gróf Károlyi Mihály szerepe a Tisza-gyilkosságban c. fejezet egy lépéssel közelebb visz bennünket ahhoz, hogy a Károlyiról felrajzolt korábbi, rá nézve meglehetősen hízelgő történelmi képet letöröljük a történelemoktatás és az ismeretterjesztés táblájáról.

Leave a Reply