Úgy ahogy volt és E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Úgy ahogy volt és E-KÖNYV

Letöltés Úgy ahogy volt és E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Úgy ahogy volt és E-KÖNYV.pdf
Úgy ahogy volt és E-KÖNYV.epub
Úgy ahogy volt és E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633446683
  • Cikkszám: 1049327
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Úgy ahogy volt és E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Úgy ahogy volt és E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Úgy ahogy volt és E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Úgy ahogy volt és E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Úgy ahogy volt és E-KÖNYV leírása

A 97 esztendõs Dénes Zsófia életpályája nemcsak idõben ível át páratlanul hosszú szakaszt – közel egy évszázadot –, hanem sorsfordító eseményekben, jelentõs és érdekes találkozásokban is mérhetetlenül gazdag. E találkozások élményei ihlették azt a remekbe sikerült portrésorozatot jelentõs magyar kor- és mûvésztársairól, amelyet itt egybegyûjtve nyújtunk át az olvasónak.

Ahogy maga az írónõ mondja: „Amit ebben a könyvemben megírtam, az ilyen formában nálunk talán szokatlan. Élménykönyv magyar kortársaimról, akik valamennyien alkotók voltak, akár írtak, akár festettek, színpadon játszottak vagy a tudománynak éltek.

A nincstelen küszködõkön kívül másfajta ember engem, az írót, sohasem érdekelt. De a kiváltságos egyéniségeket figyeltem és megjegyeztem magamnak. Ami e találkozások élményeibõl bennem a mai napig megmaradt, igyekszem átadni a fiatalabbaknak, mert már szinte alig akad az ábrázoltak közül, akikkel õk még találkozhatnak.”

„Akikrõl írok – kevés kivétellel – az új forradalmát érlelték magukban, amellyel a kor terhes volt. És hiszem, ez teszi érdemessé, hogy aki még együtt volt velük, az a látható és láthatatlan dolgok fehér és fekete kõtükrével tükrözze õket.”

Leave a Reply