Tűztövis E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Tűztövis E-KÖNYV

Letöltés Tűztövis E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Tűztövis E-KÖNYV.pdf
Tűztövis E-KÖNYV.epub
Tűztövis E-KÖNYV.mobi

  • 164 oldal
  • eISBN: 9786155353185
  • Cikkszám: 1036869
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tűztövis E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Tűztövis E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tűztövis E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tűztövis E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Tűztövis E-KÖNYV leírása

A Tűztövis két kisregényt rejt magában. Két főhős, kettejük között tíz év korkülönbség, gyökeresen más élettapasztalat. Míg a Foltos életfőhőse a vidéki magányban látja a menekülést és keresi az újrakezdést, a Bolyongás hősnője a saját múltjában kutatva talál kiutat a szorításból. A Foltos élet hősnője bátor, a Bolyongásé félénk és visszahúzódó. Jelenükből és a múltjukra való visszatekintésekből azonban kirajzolódik egy közös vonás, a családjukkal való különös kapcsolat, és az anya meghatározó, személyiségüket formáló alakja. Nem csak anyjuk elől menekülnek, saját sorsukat próbálják levetkőzni a történetek során. A hétköznapi helyzeteken, emlékeken keresztül bontakoznak ki a sorsok, kerül elő a családi szennyes, és épülnek fel az erős karakterek.

Györgyi Judit mély, erős képekkel építi fel a történeteit, melyekben sokszor fanyar, szarkasztikus humorral mesél, és fűzi össze a hétköznapi dolgok nyers valóságát szép, hangulatfestő tájakkal, képekkel és emlékekkel. Elgondolkodtató, sokszor megdöbbentő történetek hétköznapi sorsokról.

Leave a Reply