Tűz és vér

Oldal tartalma:

George R. R. Martin - Tűz és vér

Letöltés Tűz és vér könyvet pdf, epub és mobi

Tűz és vér.pdf
Tűz és vér.epub
Tűz és vér.mobi

  • Alexandra kiadó
  • Fantasy
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634472353
  • Cikkszám: 1067150
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tűz és vér

Töltse le az ingyenes PDF Tűz és vér fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tűz és vér PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tűz és vér (pdf, epub és mobi)

Tűz és vér leírása

Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül. A Tűz és vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.

Mi történt valójában a Sárkányok tánca alatt? Miért vált Valyria oly halálos hellyé a Végzet után? Honnan származik Daenerys három sárkánytojása? Ezekre és még rengeteg más fontos kérdésre ad választ a Fellegvár egy tanult mestere által írt kihagyhatatlan krónika, melyet a neves rajzoló, Doug Wheatley több mint nyolcvan fekete-fehér illusztrációja gazdagít. Az olvasók korábban már bepillantást nyerhettek a történet pár részletébe olyan kötetek révén, mint például a Tűz és jég világa, ám most először tárul fel teljes egészében a Targaryenek históriája.

Leave a Reply