Túszok a tárgyalóasztalnál

Oldal tartalma:

George Kohlrieser - Túszok a tárgyalóasztalnál

Letöltés Túszok a tárgyalóasztalnál könyvet pdf, epub és mobi

Túszok a tárgyalóasztalnál.pdf
Túszok a tárgyalóasztalnál.epub
Túszok a tárgyalóasztalnál.mobi

  • Háttér Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 312 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155124181
  • Cikkszám: 1026040
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Túszok a tárgyalóasztalnál

Töltse le az ingyenes PDF Túszok a tárgyalóasztalnál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Túszok a tárgyalóasztalnál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Túszok a tárgyalóasztalnál (pdf, epub és mobi)

Túszok a tárgyalóasztalnál leírása

"A kötet életvezetési és „túlélő” készségeket kínál egy gyorsan változó, zsúfolt és konfliktusokkal teli világban − ötvözi egyrészt a tudományos eredményeket, másrészt azokat a technikákat, amelyeket a konfliktusrendezés mesterei, a túsztárgyalók alkalmaznak.
A szerző közel negyven éves túsztárgyalói munkássága és vezetőképzői tapasztalatai alapján mutatja be a túsztárgyalók által használt eszközöket: a másik ember szükségleteinek megértését, a kötelék és a biztos bázis megteremtését, a belső látást, az odafigyelő hallgatást, valamint a beszéd-, dialógus- és tárgyalókészséget.
Mindezekből tevődik össze az erőszakmentes, minőségi emberi együttélés záloga: a konstruktív konfliktuskezelés készsége és gyakorlata, amelyre mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy életünk és emberi kapcsolataink minőségén gyökeresen változtassunk, kerüljünk akár magánéleti, akár munkahelyi „túszhelyzetekbe”."

Leave a Reply