Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig

Oldal tartalma:

Almássy Ágnes - Tudomány és technika - Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig

Letöltés Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig könyvet pdf, epub és mobi

Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig.pdf
Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig.epub
Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig.mobi

  • Geopen Kiadó
  • Lexikon, enciklopédia
  • 354 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639765849
  • Cikkszám: 1032868
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Szerkesztő:

A könyv részletei Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig

Töltse le az ingyenes PDF Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig (pdf, epub és mobi)

Tudomány és technika – Képes történeti áttekintés a kőkorszaktól napjainkig leírása

Legkorábbi őseink már a történelem előtti időkben is arra törekedtek, hogy megoldják gondjaikat, kényelmesebbé tegyék környezetüket, megmagyarázzák a természeti jelenségeket, megértsék a világot, amelyben élnek. Mi hozza működésbe az emberi képzeletet? Hol szunnyad bennünk az alkotókészség, és mikor kel életre? Mi történik a világban a nagy felfedezéseknek, vívmányoknak, tudományos eredményeknek köszönhetően?
Ezekre a kérdésekre igyekszik válaszolni az emberi történelem csaknem 10 000 évének tudományos-technikai fejlődéséről teljes képet adó, illusztrált kézikönyv, a legkorábbi időktől egészen napjainkig. Évszázadról évszázadra könnyen követhető áttekintést nyújt a tudomány, a technika és a találmányok jelentős eredményeiről Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Óceániában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Európában. Felidézi a további fejlődést meghatározó eseményeket a kerék feltalálásától, a piramisépítéstől és az iránytű használatától a betegségek elleni védőoltások kidolgozásáig, az űrhajók indításáig és a világháló kiépítéséig. A hatalmas ismeretanyagot több száz fotó, térképek és ábrák szemléltetik, a műszaki-tudományos világ meghatározó alakjairól és vívmányairól szóló írásokat érdekes információk teszik színesebbé.

Leave a Reply