Triatlon – Edzés és versenyzés

Oldal tartalma:

James Beckinsale - Triatlon - Edzés és versenyzés

Letöltés Triatlon – Edzés és versenyzés könyvet pdf, epub és mobi

Triatlon – Edzés és versenyzés.pdf
Triatlon – Edzés és versenyzés.epub
Triatlon – Edzés és versenyzés.mobi

  • HVG Kiadó Zrt.
  • Sport
  • 168 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789633046005
  • Cikkszám: 1064722
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Triatlon – Edzés és versenyzés

Töltse le az ingyenes PDF Triatlon – Edzés és versenyzés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Triatlon – Edzés és versenyzés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Triatlon – Edzés és versenyzés (pdf, epub és mobi)

Triatlon – Edzés és versenyzés leírása

Az első sprinttávú triatlonversenyedre vagy éppen az Ironmanre készülsz? James Beckinsale olimpiai triatlonedző kézikönyve az edzés és a versenyfelkészülés legapróbb részleteire is kitérő kézikönyvünk átfogó segédanyagként szolgál minden triatlonosnak.

INDULJ EL! Kezdd el az alapozást, figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra, kövesd a céljaidhoz igazított edzéstervet, és találd meg a számodra legmegfelelőbb edzőfelszerelést.

GYORSULJ! Tedd hatékonyabbá a versenyfelkészülést célzott gyakorlatokkal, hogy mindegyik sportágban javíthasd a teljesítményedet, és csökkentsd a depóban töltött időt.

ERŐSÖDJ! Növeld az erődet és a hajlékonyságodat lépésről lépésre megtervezett gyakorlatsorokkal, hogy elkerüld a sérüléseket, és jobb állóképességre tegyél szert.

CSINÁLD OKOSAN! Fejleszd tökélyre a technikádat az egyes sportágakban, hogy végül sikeresen teljesítsd a négy alaptáv egyikét – a sprinttávot, az olimpiai távot, a féltávot vagy az Ironmant.

„Igazi hiánypótló mű, épp ezért óriási segítség ahhoz, hogy az amatőrtől a profiig mindenki örömét lelhesse ebben a csodálatos sportban.”

Kuttor Csaba háromszoros olimpikon triatlonista ajánlásával

Leave a Reply