Törzsszövetség

Oldal tartalma:

Lovas Lajos - Törzsszövetség

Letöltés Törzsszövetség könyvet pdf, epub és mobi

Törzsszövetség.pdf
Törzsszövetség.epub
Törzsszövetség.mobi

  • Metropolis Media Group Kft.
  • Szórakoztató irodalom
  • 220 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155628061
  • Cikkszám: 1048670
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Törzsszövetség

Töltse le az ingyenes PDF Törzsszövetség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Törzsszövetség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Törzsszövetség (pdf, epub és mobi)

Törzsszövetség leírása

Béri Balogh András, a Kulturális Minisztérium alkalmazottja számára a nagy kaland egy áramszünettel kezdődik. Aztán kiderül, hogy nemcsak az elektromosság nem jön vissza, de vele együtt eltűnt egy sor más technikai eszköz, elsősorban a motoros járművek. És ami még ennél is különösebb: az emberek nagy része.
A kormány maradéka azonnal kihirdeti a szükségállapotot, és futárokat küld a szomszédos országok felé, kideríteni, máshol is hasonló-e a helyzet. András és kollégája, Géza a déli irányt nyeri meg, egészen pontosan Horvátországot. Kerékpár nyergébe pattanva indulnak útnak, és sejtelmük sincs róla, hogy ezzel valójában az egész emberiség sorsa került a kezükbe. Mert az idilli, bár a szokásosnál jóval kihaltabb adriai tengerparton egy olyan találkozás vár rájuk, amely fenekestül felforgatja mindazt, amit fajunk egyetemes történelmeként tartunk számon.

Az apokaliptikus vízió elengedhetetlen velejáróiként olyan információk birtokába juthatunk, mint a sörcsapolás és a halászléfőzés rejtelmei, megtudhatjuk, meddig él egy fa, valamint hogy más szemében könnyebb-e észrevenni a szálkát, vagy a saját hátsónkban. Lovas Lajos, a sci-fibe oltott politikai leleplező-burleszk Zsoldos Péter-díjjal koronázott királya az Agydobás és az N után ismét a hazai viszonyokat állítja pellengérre, az elképzelhető legzöldebb világvégével kombinálva.

Moldova György és Douglas Adams törvénytelen (fene)gyerekének új regénye!

Leave a Reply