Törtető kártevők E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Törtető kártevők E-KÖNYV

Letöltés Törtető kártevők E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Törtető kártevők E-KÖNYV.pdf
Törtető kártevők E-KÖNYV.epub
Törtető kártevők E-KÖNYV.mobi

  • 176 oldal
  • eISBN: 9786155535451
  • Cikkszám: 1046402
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Törtető kártevők E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Törtető kártevők E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Törtető kártevők E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Törtető kártevők E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Törtető kártevők E-KÖNYV leírása

„Kétfejű szörnyek, óriási csápok, dühös démonok – a Lovecraft suli tényleg egy kicsit ijesztő!”
– Ransom Riggs, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyv szerzője
Senkit ne tévesszen meg barátságos mosolya, sima modora vagy fényesre suvickolt almája! Howard Mergler a diákelnök álcája alatt egy visszataszító rovarszörny, aki csótányok, bolhák, darazsak, legyek és tetvek sokaságát zúdítja a Lovecraft Általános Iskola folyosóira. A tizenkét éves Robert Arthur az egyetlen, aki meg tudja állítani, de ehhez szüksége van a legjobb barátaira: a suli hírhedt kötekedőjére, egy szellemlányra és egy roppant bátor kétfejű patkányra.
A Titkok a Lovecraft suliból sorozat harmadik kötete ott veszi fel a fonalat, ahol a Démon tanár úr és a Viperanővérek című előző részek befejeződtek. Még több kaland, még több akció és még rémesebb szörnyek várnak ránk!

Leave a Reply