Történelmi világatlasz

Oldal tartalma:

Bakos János - Történelmi világatlasz

Letöltés Történelmi világatlasz könyvet pdf, epub és mobi

Történelmi világatlasz.pdf
Történelmi világatlasz.epub
Történelmi világatlasz.mobi

  • Cartographia Kft.
  • Történelmi
  • 154 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632625294
  • Cikkszám: 1020311
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Történelmi világatlasz

Töltse le az ingyenes PDF Történelmi világatlasz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Történelmi világatlasz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Történelmi világatlasz (pdf, epub és mobi)

Történelmi világatlasz leírása

A 111 színes térképes oldalt tartalmazó atlasz 387 különböző térképen mutatja be azt a hosszú történelmi utat, amelyet az emberiség a régészek által legősibbnek tartott telephelyeitől kiindulóan a XX. század végéig megtett.
A történelem olyan, mint egy tarka szőttes. Ezernyi színes szálként keresztezik benne egymást az egyes népek múltjához, történetéhez, életéhez kötődő események. Országok, népek, háborúk, csaták, gazdaság és kultúra, művészetek tarkítják, eszmék, vallások, szokások, pénz és nem utolsósorban az emberi akarat alakítják. Történészek, filozófusok, tudósok vizsgálják és kutatják igazságait, ami a világ megismeréséhez és könnyebb megértéséhez vezet.
Ehhez a megismeréshez kíván e a kiadvány is segítséget nyújtani. Térképeken keresztül, az azokból kiolvasható adatok, jelenségek, összefüggések révén igyekszik átfogó, hiteles képet nyújtani a világ és hazánk múltbéli eseményeiről. A térképlapokat forgatva kaleidoszkópként tárul az olvasó elé az Ó- és Újvilág története, váltogatja egymást politika, vallás, népesség, gazdaság és kultúra. A több száz színes, gazdag, tartalmas térképet tízezernyi nevet magába foglaló névmutató teszi tejessé.

Leave a Reply