Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1.

Oldal tartalma:

Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1.

Letöltés Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1. könyvet pdf, epub és mobi

Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1..pdf
Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1..epub
Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1..mobi

  • Napraforgó Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 102 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634452126
  • Cikkszám: 1048807
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1.

Töltse le az ingyenes PDF Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1. (pdf, epub és mobi)

Történelmi kalandok a magyarság múltjában 1. leírása

A mű olyan dramatikus történeteket mutat be a magyarság múltjából, amelyek egy-egy sorsfordító korszakhoz kapcsolódnak. Ilyen a német császári seregek legyőzésében kulcsszerepet játszó Búvár Kund vagy a Magyarországon a nyomtatást meghonosító Hess András története, de kalandos módon győzték le a törököket a mámaiak harangjaiknak köszönhetően. Történelem ez a javából, de nem a megszokott, száraz, adatközpontú, tankönyvízű történelem, hanem olyanfajta "alulnézet", amely épp a lényeget hozza közelebb a fiatal olvasókhoz: azt, hogy miként éli át az ember kora változásait, mi mozgatja a fontos döntéseket, hogyan befolyásolja a mindennapi kapcsolatokat egy-egy sorsfordító pillanat.
A kötet gyönyörű illusztrációi a régmúlt korok képzőművészeti és tárgyi emlékeinek alapos tanulmányozása nyomán születtek, hitelesen tolmácsolva az adott kor tárgyi kultúráját, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a dramatikusan megírt történeteket a gyerekek akár színielőadás keretében is elő tudják adni.
Nyolc éves kortól ajánlott.

Leave a Reply