Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban

Oldal tartalma:

Kucsera János - Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban

Letöltés Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban könyvet pdf, epub és mobi

Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban.pdf
Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban.epub
Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban.mobi

  • magánkiadás
  • Utazás
  • 256 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789631263350
  • Cikkszám: 1052552
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban

Töltse le az ingyenes PDF Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban (pdf, epub és mobi)

Tíz évszázad magyar emlékei Bajorországban leírása

Magyarország nyugati viszonylataiban a német a legrégebbi, ezen belül pedig a bajor a legősibb kapcsolat. Ez az útikönyv felderíti és turisztikai útravalóként tálalja nekünk a magyar-bajor kapcsolatok évszázadainak látnivaló nyomait. Szerzője a kádári Magyarországot elhagyva Bajorországban talált menedéket, amely az idők folyásával otthonává is vált. Kucsera János számos politikai emigránstól eltérően nyitott szemekkel járta új világát, miközben szíve mindenekelőtt magyar hazájáért dobogott. Az olvasó e szellemi kétlakiság gyümölcsét tartja most a kezében.
A történeti és kulturális összefüggések megismerése, a művészeti értékek megbecsülése nemes foglalatosság. Ha külföldön magyar vonzatokat tár fel, akkor egyenesen alkotói munka, segít megtelepedni, megszeretni azt a környezetet, amelybe sors vetette. Találóan írja Kucsera János előszavában, hogy ,,nem csak nyelvében, de helyében is él a nemzet". Munkája e szemlélet értékes megnyilvánulása.

Leave a Reply