Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV

Letöltés Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV.pdf
Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV.epub
Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV.mobi

  • 132 oldal
  • eISBN: 9789639425583
  • Cikkszám: 1037671
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen E-KÖNYV leírása

A mai világban tudtunkkal, vagy tudtunk nélkül rendszeresen megpróbálnak félrevezetni, átverni és baleknak nézni minket. A reklámok, hirdetések, akciók mind-mind pénztárcánk megkönnyítését célozzák meg különféle pszichológiai alapokra támaszkodó trükkös módszerekkel. Ezek egy részét hamar átlátjuk, de sok olyan is akad köztük, amely esetében csak utólag derül ki, hogy megint áldozatok lettünk. Bár e könyv könnyed hangvételű történetnek példáin keresztül egy képzeletbeli szerencsétlen ember eseteit mutatja be, itt-ott bizony magunkra is ismerhetünk.

A könyvben megtalálhatjuk az életben egyre gyakrabban előforduló vevőátverési módszereket, és az azok ellen való védekezési lehetőségeket, a pénztárcánkra veszélyes helyzetek elkerülésének módjait. Ha tehát elolvassuk ezt a könyvet, kicsivel dörzsöltebbek leszünk, és talán a jövőben kevesebbszer lehetünk áldozatok. Minderre garancia az is, hogy a könyvet egy neves marketingszakember és egy jogász írta – szerencsére könnyed, humoros stílusban. A könyv mottója akár az alábbi vicc is lehetne: Grün, a zöldséges odaszól legjobb segédjének, hogy értékelje le az almát. A fiú kimegy, majd a táblán a 100 forint fölé odaír egy áthúzott 150 Ft.-os árat.

Leave a Reply