Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Pema Dordzse - Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV

Letöltés Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV.pdf
Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV.epub
Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV.mobi

  • Ezotéria
  • 258 oldal
  • eISBN: 9786155285240
  • Cikkszám: 1036930
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Tibeti spirituális gyógyászat E-KÖNYV leírása

A tibeti buddhista kultúra egyik legnagyobb öröksége az orvostudomány. Ez a rendszer a szellem és a test egészségének megőrzését tartja szem előtt, s a betegséget egyedülálló módon nemcsak fizikai, hanem lelki és spirituális oldalról közelíti meg. Ez az ősi orvosi rendszer, ez a minden érző lény meggyógyítását célul kitűző spirituális tudomány mintegy 2500 éve fejlődött ki Tibetben, és a gyógyítás gyöngyszemeként azóta is őrzi eredeti formáját.

A könyv célja, hogy megossza a nyugati emberrel a tibeti spirituális gyógyászat bölcsességét, és hogy beillessze a nyugati gondolkodásba ezt a mérhetetlenül finom és pontos rendszert, amelyben a gyakorló orvos munkája szorosan összefonódik a mélyen gyökerező spirituális hagyománnyal. Az olvasó átfogó képet kap a tibeti gyógyászat jellegéről, történelmi és filozófiai hátteréről, spirituális szemléletéről, valamint közelebbről is megismerheti a tibeti gyógyászat alapvető fogalmait, a betegségek leírásától kezdve a különféle izgalmas diagnosztikai módszereken át az egészség egyensúlyának fenntartásáig.

A kötet hasznos olvasmány lehet a keleti gyógymódok iránt érdeklődő laikusok vagy ezeket gyógyító munkájukban alkalmazó szakemberek számára, de a hétköznapi ember is meríthet belőle azáltal, hogy jobban oda tud majd figyelni egészsége megőrzésére.

Leave a Reply