The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom

Oldal tartalma:

Tarryn Fisher - The Opportunist - Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom

Letöltés The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom könyvet pdf, epub és mobi

The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom.pdf
The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom.epub
The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom.mobi

A könyv részletei The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom

Töltse le az ingyenes PDF The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom (pdf, epub és mobi)

The Opportunist – Szeress, ha hazudok is 1. Kihasznált alkalom leírása

Olivia Kaspen éppen most jött rá, hogy volt barátja, Caleb Drake elveszítette az emlékezetét. A lány eddig is azzal tett szert kétes hírnévre, hogy előnyt kovácsol a helyzetekből. Most pedig döntenie kell, milyen messzire hajlandó elmenni az ex visszaszerzéséért. Miközben Olivia valódi énje és a nem túl dicső közös múltjuk titokban tartásával birkózik, akadályt jelent Caleb kattant új barátnője, Leah Smith. A két bestia őrült versengésbe kezd egy olyan férfiért, aki nem emlékszik egyikükre sem. Oliviának viszont hamarosan szembe kell néznie hazugságainak következményével…

 

Kedves Caleb!

WTF? Elfelejtettél? Hogy tudtál ELFELEJTENI valakit, aki lereszelte a szíved, mint egy darab sajtot?

Megmondom, MIHEZ kezdek most. Úgy fogok tenni, mintha SOSEM találkoztunk volna. Aztán elérem, hogy MEGINT BELÉM SZERESS. Mindketten tudjuk, hogy BÁRMIRE képes vagyok azért, amit akarok. SOSEM állítottam, hogy jó ember vagyok. Ha bármi tisztaság rejlik bennem, az TE vagy. Kérlek, ne emlékezz a régi dolgokra. KÉRLEK!

Szeretettel,

Olivia

Leave a Reply