Texas Bill, a fenegyerek

Oldal tartalma:

Rejtő Jenő - Texas Bill, a fenegyerek

Letöltés Texas Bill, a fenegyerek könyvet pdf, epub és mobi

Texas Bill, a fenegyerek.pdf
Texas Bill, a fenegyerek.epub
Texas Bill, a fenegyerek.mobi

A könyv részletei Texas Bill, a fenegyerek

Töltse le az ingyenes PDF Texas Bill, a fenegyerek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Texas Bill, a fenegyerek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Texas Bill, a fenegyerek (pdf, epub és mobi)

Texas Bill, a fenegyerek leírása

"Körözvény!
Ezer dollár jutalom annak, aki az állítólagos Texas Bill, középtermetű, fekete hajú, fehér fogú, Arizonában és néhány környező államban közismert csirkefogót élve vagy halva kézre keríti. Nevezett egy feltűnően szép asszony társaságában Kindlow felé szökött.
Nevada Állam Kormányzója nevében:
A connictedi sheriff Thompson

Hallgattak…
– Szóval?… – kérdezte Bill.
– Szóval Kelet felé minden vonatot átvizsgálnak, és minden fékező résen van – jegyezte meg a Vad Tülök.
– És az országutakon, hegyen-völgyön csapatok kutatnak utánad, ez most már valószínű.
– Hm… – tűnődött Bill. – A pásztorok és a csapdaállítók között sok jó barátom van, ezek fütyülnek a jutalomra. Bill kotorászott a papírok között, és elővett egy másik ívet.
– Ezt meg egy fiú viszi szét, gyors paripán. Mindenhol látni.
Másolópapírral sokszorosított írás volt.
Emberek! Texas Bill orvul rám lőtt, és elszöktette a feleségemet. Ezért megölöm. Aki befogadja, aki élelmet ad a szökevényeknek, vagy bármi módon a kezükre jár, azt megölöm, házát felgyújtom,
állatait elpusztítom, Isten engem úgy segéljen.
A Lord
– Ez a rosszabb – dünnyögte a Buldog. – A másik miatt csak a sheriffektől és a városi polgároktól kell tartani. Ez mindenkit elriaszt. Tudják, hogy a Lord beváltja a fenyegetését…"

Leave a Reply