Tegnapi újművészek E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Tegnapi újművészek E-KÖNYV

Letöltés Tegnapi újművészek E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Tegnapi újművészek E-KÖNYV.pdf
Tegnapi újművészek E-KÖNYV.epub
Tegnapi újművészek E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633446829
  • Cikkszám: 1049331
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Tegnapi újművészek E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Tegnapi újművészek E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tegnapi újművészek E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Tegnapi újművészek E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Tegnapi újművészek E-KÖNYV leírása

Dénes Zsófiát nem véletlenül nevezte kiváló kortársa, Hatvany Lajos a riport poétájának. A kilencvenedik évében járó írónõ emlékeit is a friss élmény megragadó elevenségével tudja felidézni, olyan érzékletesen és izgalmasan, hogy kevés fiatal szállhatna versenybe vele.

Könyve a század elejei Párizsba és Budapestre viszi el az olvasót, az avantgarde-mûvészet születésének idejébe, mikor a képzõmûvészet, a zene, az irodalom alkotói a forradalmi újítás lázában égtek. Amikor Picasso, Apollinaire, Ady, Bartók, Sztravinszkij, Kodály és a többiek az ifjú emberek vakmerõségével indultak harcba azért, hogy a XX. század jusson kifejezésre mûveikben. Dénes Zsófia személyes közelségbe hozza õket és egész korszakukat.

Leave a Reply