Táborok könyve

Oldal tartalma:

Vági Zoltán - Táborok könyve

Letöltés Táborok könyve könyvet pdf, epub és mobi

Táborok könyve.pdf
Táborok könyve.epub
Táborok könyve.mobi

  • Könyv & Kávé
  • Történelmi
  • 700 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786158054737
  • Cikkszám: 1058391
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Táborok könyve

Töltse le az ingyenes PDF Táborok könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Táborok könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Táborok könyve (pdf, epub és mobi)

Táborok könyve leírása

A szerzőtársak jól ismertek, mint magyar holokauszt különböző aspektusainak, főképpen a magyar zsidóság gazdasági megsemmisítésének, magyar közigazgatási és rendvédelmi szervek 1944-es tevékenységének, a kollaborációnak és a korabeli embermentésnek a szakemberei, illetve a magyar zsidók auschwitz-birkenaui sorsát illetően. Részt vettek az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeumban létrehozott, 2004-ben megnyitott, új, magyar állandó kiállítás történeti munkáiban, és azon történészek sorába tartoznak, akik a budapesti holokauszt-emlékközpont "Jogfosztástól népirtásig – a magyar holokauszt áldozatainak emlékére" címet viselő állandó kiállítás forgatókönyvét írták. Vági Zoltán az Oscar díjas Saul fia c. film történész szakértője. Együtt több magyar és angol nyelven megjelent könyvet jegyeznek.
Minden olyan náci koncentrációs tábor átfogó ismertetése, az ott ahol egyetlen magyar is megfordult. Nevek, parancsnokok,SS rangok, térkép, Továbbá egy jelentős tanulmány a témáról.
A most megjelenő Táborok könyve folytatja egyrészt ezt a munkát, másrészt az évek óta tartó alapos kutatásaik eredményét rögzíti. Minden olyan tábort és a hozzájuk tartozó un. altábort (Auschwitzhoz tartozó altábor többek között volt pl, a mai Csehország területén is) feltérképeznek, ahol magyar származású áldozatok, foglyok voltak.
Magyarországon ilyen igénnyel eddig nem készült mű.

Páratlan anyag magyar nyelven: tanulmány, táborok leírása, nevek, rangok, térkép…

Leave a Reply