Szuvenír bolt E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Szuvenír bolt E-KÖNYV

Letöltés Szuvenír bolt E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Szuvenír bolt E-KÖNYV.pdf
Szuvenír bolt E-KÖNYV.epub
Szuvenír bolt E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633445709
  • Cikkszám: 1049283
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szuvenír bolt E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Szuvenír bolt E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szuvenír bolt E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szuvenír bolt E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Szuvenír bolt E-KÖNYV leírása

A kötet a világ 30 országába kalauzolja el az olvasót: 30 vers és 30 festmény segítségével.
Tudtad, hogy Bécsben a szerelmesek kéknek látják a Dunát, vagy, hogy a capoeira a Brazíliába hurcolt afrikai rabszolgák táncnak álcázott küzdõsportja?
Sírj együtt a spanyol bikával a bikaviadal elõestéjén, vagy keress négylevelû lóherét a babonás ír báránymenyasszonnyal, kérd fel egy salsára a szivarozó kubai nagymamát, dideregj a grönlandi eszkimók között, hangyaként szüless újjá Indiában, esetleg hallgasd meg, hogy mirõl énekelnek a madarak a jamaikai raszta hajkoronában!
Nézd meg, ahogy a ganajtúró Napot gyúr az égboltra Egyiptomban, vagy segíts megetetni a finnyás ausztrál koalát. A többi izgalmas, vicces, vagy szomorú kalandot se hagyd ki!
Utazz repülõszõnyegen, vágtass musztáng háton, vagy gondolán evezz tovább…
…új ízek, illatok derítsék szívedet, de végül mindig térj haza, s otthon tedd ki a polcra a szuveníreket!

Leave a Reply