Szívtipró E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Julie Garwood - Szívtipró E-KÖNYV

Letöltés Szívtipró E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Szívtipró E-KÖNYV.pdf
Szívtipró E-KÖNYV.epub
Szívtipró E-KÖNYV.mobi

  • Regény
  • 392 oldal
  • eISBN: 9789636898915
  • Cikkszám: 1038431
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szívtipró E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Szívtipró E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szívtipró E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szívtipró E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Szívtipró E-KÖNYV leírása

Tom a jóképû fiatal pap egy forró nyári napon a gyóntatószékben várja a bûneiket megbánó hívõket. Már éppen menni készül, amikor a fülkébe egy férfi lép, aki Szívtipróként mutatkozik be, és gyónni kezd. A férfiról kiderül, hogy többszörös gyilkos, és túl sok mindent tud Tomról. Gyónását azzal fejezi be, hogy következõ áldozata Tom gyönyörû húga, Laurant. Tom segítségül hívja az FBI-nál dolgozó gyerekkori barátját, Nicket, aki ettõl kezdve Laurant testõre lesz.

Amikor Szívtipró ismét jelentkezik azzal, hogy nem bírta kivárni, míg elkaphatja Laurant-t, és addig is meg kellett ölnie egy másik nõt, a holttest felfedezése után az FBI is bekapcsolódik a nyomozásba. Szívtipró egy magnókazettát is eljuttat a rendõrségre, melyen a meggyilkot nõ halálsikolyai hallhatók. Nick és Laurant eközben eljátsszák az amerikai kisváros lakóinak, hogy jegyben járnak, annak érdekében, hogy kiugrasszák a gyilkost rejtekhelyérõl. A színjáték egy idõ után azonban már nem színjáték, ugyanis a két fiatal között mély, szenvedélyes szerelem szövõdik.

Leave a Reply