Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV

Letöltés Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV.pdf
Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV.epub
Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633446645
  • Cikkszám: 1049326
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Szivárvány Pesttől Párizsig E-KÖNYV leírása

„Ezek az itt összefogott lapok visszavittek ifjúságomba, érett éveimbe, és abba az ibolyán túli fénybe, amikor az író és minden kortársa megy, megy lefelé. De mégiscsak ma lépek kötetemmel olvasóim elé. Ma, amikor az utánam következõ két nemzedéket úgy átjárja a reájuk mért háborúk és gyilkoló kirobbanások iszonyata, hogy kétségbeesésében és lázadásában, ha alkot, annyi torzképet vetít az emberrõl és világáról – könyvben, képen, plasztikában, zenében.

Én nem. Engem az életbe elindító együttérzés az emberrel ma sem hagyott el. Pedig én is lázadok ma is, és lázadtam mindig a megtaposottak sorsa ellen. Mégis, keresem a boldogítót a mûvészetben és a megnyugtatót a tudományban, mert hiszem, hogy azt vigaszul kaptuk.”

Leave a Reply