Színerő UNO kártyajáték

Oldal tartalma:

Színerő UNO kártyajáték

Letöltés Színerő UNO kártyajáték könyvet pdf, epub és mobi

Színerő UNO kártyajáték.pdf
Színerő UNO kártyajáték.epub
Színerő UNO kártyajáték.mobi

  • Modell & Hobby Kft
  • Kártyák
  • Kötés:
  • ISBN: 887961389012
  • Cikkszám: 1065001
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei Színerő UNO kártyajáték

Töltse le az ingyenes PDF Színerő UNO kártyajáték fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Színerő UNO kártyajáték PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Színerő UNO kártyajáték (pdf, epub és mobi)

Színerő UNO kártyajáték leírása

Itt van az összepárosító játék, amit imádsz, most színerő kártyákkal, amelyek új stratégiai és erőszintekre emelik a mókát! Igényt tarthatsz a négy színerő egyikére, hogy olyan képességekre tehess szert, amelyek megerősítik a helyzetedet! 16 színerő kártyalapot tartalmazó teljes UNO kártyapakli. Ezeknek a kártyáknak a segítségével a te kezedben összpontosulhat az erő – azonban érdemes felhasználni őket, amikor tudod, mert bárki, aki a Vad Szín Karaktert (Wild Color Character) játssza, elveheti a megfelelő színerő kártyát a másik játékostól! A csomag 4 db kártyatartót is tartalmaz, hogy kiállíthasd az erőkártyáidat, amíg nálad vannak. Pontokat kapsz minden kör után, amelyben te vagy az első, aki megszabadul a kezében tartott összes kártyától, és az a személy vagy csapat győz, aki először eléri az 500 pontot. Amikor már csak egy kártyád maradt, nem szabad elfelejteni “UNO”-t kiabálni!

A játék 112 kártyalapból (karakter- és vadkártyákkal együtt), kártyatartókból és játékszabályzatból áll. 2-10 játékos részére, hét éves kortól ajánlott. Egyszerű elkezdeni, lehetetlen letenni.

Leave a Reply