Szerelmünk romjai

Oldal tartalma:

Paula McLain - Szerelmünk romjai

Letöltés Szerelmünk romjai könyvet pdf, epub és mobi

Szerelmünk romjai.pdf
Szerelmünk romjai.epub
Szerelmünk romjai.mobi

  • Alexandra kiadó
  • Romantikus
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634472469
  • Cikkszám: 1067170
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szerelmünk romjai

Töltse le az ingyenes PDF Szerelmünk romjai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szerelmünk romjai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szerelmünk romjai (pdf, epub és mobi)

Szerelmünk romjai leírása

1937-ben, a huszonnyolc éves Martha Gellhorn egyedül utazik Madridba, hogy tudósítson a spanyol polgárháború szörnyűségeiről. Munkájával sikerül elismerést kivívnia a férfiak uralta újságíró szakmában. Mindeközben váratlanul, és önmaga számára is meglepetésszerűen, beleszeret az akkor már élő legendává váló íróba, Hemingwaybe.

A második világháború előestéjén, Madrid és Kuba zűrzavaros díszletei között, Martha és Ernest kapcsolata és szakmai karrierje fellángol. Ám amikor Ernest publikálja élete legnagyobb sikerét, az Akiért a harang szólt, megbillen az egyensúly, és Marthának választania kell; aláveti magát a híres ember feleségét jelentő korlátozott szerepnek, vagy kockáztatja Ernest elveszítését azzal, hogy mind nőként, mind íróként alakítja a saját útját…

Leave a Reply