Szerelemről és egyéb finomságokról

Oldal tartalma:

Victoria Cosford - Szerelemről és egyéb finomságokról

Letöltés Szerelemről és egyéb finomságokról könyvet pdf, epub és mobi

Szerelemről és egyéb finomságokról.pdf
Szerelemről és egyéb finomságokról.epub
Szerelemről és egyéb finomságokról.mobi

  • Tericum Kiadó Kft.
  • Szépirodalom
  • 286 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155285110
  • Cikkszám: 1028980
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szerelemről és egyéb finomságokról

Töltse le az ingyenes PDF Szerelemről és egyéb finomságokról fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szerelemről és egyéb finomságokról PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szerelemről és egyéb finomságokról (pdf, epub és mobi)

Szerelemről és egyéb finomságokról leírása

"Amikor Vicky Firenzébe érkezik, hogy olaszul tanuljon és megmerítkezzen az ottani kultúrában, nem számít arra, hogy eltalálja Ámor nyila. A szerelem a jóképű és sármos, ám kissé rusztikus modorú talján séf, Gianfranco személyében érkezik. Gianfranco éttermében Vicky megismerkedik a toszkán konyhaművészettel is. Hétvégén a szerelmespár autóba pattan és felfedezi Toszkána gyönyörű tájait és a hegyekben megbújó középkori városkákat.
A színes leírásokban bővelkedő gasztromemoár becsempészi az olvasót Toszkána, Umbria, Elba és Perugia romantikus éttermeinek és bárjainak színfalai mögé. Remek olasz receptek szakítják meg hébe-hóba a szöveget, mely nincs híján humornak, szerelemnek és szerelmi csalódásnak.
Toszkán mese szerelemről és ételekről – az alcím magáért beszél, de mesénél többet kapunk: az írónő ironikus és olykor lírai stílusa igazi olvasási élményt is nyújt."

Leave a Reply