Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Victoria Cosford - Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV

Letöltés Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV.pdf
Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV.epub
Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV.mobi

  • Romantikus
  • 255 oldal
  • eISBN: 9786155285141
  • Cikkszám: 1038364
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Szerelemről és egyéb finomságokról E-KÖNYV leírása

Amikor Vicky Firenzébe érkezik, hogy olaszul tanuljon és megmerítkezzen az ottani kultúrában, nem számít arra, hogy eltalálja Ámor nyila. A szerelem a jóképû és sármos, ám kissé rusztikus modorú talján séf, Gianfranco személyében érkezik. Gianfranco éttermében Vicky megismerkedik a toszkán konyhamûvészettel is. Hétvégén a szerelmespár autóba pattan és felfedezi Toszkána gyönyörû tájait és a hegyekben megbújó középkori városkákat.

A színes leírásokban bõvelkedõ gasztromemoár becsempészi az olvasót Toszkána, Umbria, Elba és Perugia romantikus éttermeinek és bárjainak színfalai mögé. Remek olasz receptek szakítják meg hébe-hóba a szöveget, mely nincs híján humornak, szerelemnek és szerelmi csalódásnak.

„Toszkán mese szerelemrõl és ételekrõl” – az alcím magáért beszél, de mesénél többet kapunk: az írónõ ironikus és olykor lírai stílusa igazi olvasási élményt is nyújt.

Leave a Reply