Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV

Letöltés Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV.pdf
Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV.epub
Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV.mobi

  • 189 oldal
  • eISBN: 9786155617720
  • Cikkszám: 1050197
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Szerelem a dzsihád idején E-KÖNYV leírása

Amikor Paul, a híres francia festőművész 2000-ben megérkezik a tunéziai Kerkennára, a sziget a szépségre és nyugalomra vágyók igazi paradicsoma. Beköltözik egy tengerparti házba, és szoros barátságot köt a halász Farhattal és családjával, különösen a két gyerekkel. Issam és Ahlam hihetetlenül tehetségesek, egyikük a festészetben, másikuk a zenében. Hárman együtt talán valóra válthatják Paul álmát: az egységes, totális művet, melyben minden művészeti ág egymásba olvad.

Tíz év elteltével azonban a szigetet is eléri a világ zaja. Ben Alit elűzik. Egyre terjed az iszlám radikalizmus. Egymásnak feszül a művészet szépsége és a vallási fanatizmus.

Marc Trevidic a párizsi bíróság terroristaellenes részlegének vizsgálóbírája, az iszlamista csoportok működésének egyik legelismertebb szakértője. Eddig két könyve jelent meg, "A terrorellenesség szívében" és a "Terroristák" címmel. Az Ahlam az első regénye.

Leave a Reply