Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai

Oldal tartalma:

Rita Monaldi -  Szent Péter trónja - A pápaválasztás titkai

Letöltés Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai könyvet pdf, epub és mobi

Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai.pdf
Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai.epub
Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • 94 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633102183
  • Cikkszám: 1030117
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai

Töltse le az ingyenes PDF Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai (pdf, epub és mobi)

Szent Péter trónja – A pápaválasztás titkai leírása

A bíborosok intrikái és a szentlélek ereje,
avagy
Atto Melani apát, a Napkirály spionjának leleplező beszámolója a pápaválasztásról.

Atto Melani, a Napkirály titkosügynöke az 1700-as konklávé előtt összeállított egy különösen szórakozató kézikönyvet, hogy ezzel segítsen XIV. Lajosnak a neki tetsző irányba befolyásolni a pápaválasztást. A hivatalos menetrend mellett Melani apát a konklávét kísérő cselszövések, sötét játszmák és a legpikánsabb anekdoták világába is igyekezett beavatni az olvasóját.

A világhírű kasztrált énekes volt a Napkirály legfontosabb informátora, ugyanakkor bíborosokkal, fejedelmekkel, királyokkal és pápákkal ápolt bizalmas kapcsolatot. Ma már nem titok, hogy ténykedése komoly szerepet játszott XI. Kelemen megválasztásában.

Rita Monaldi és Francesco Sorti egy párizsi archívumban fedezte fel ezt a kis könyvet, Atto Melani elveszettnek hitt levelezése mellett. Az anyag nagy részét felhasználták történelmi regénysorozatukhoz, melynek főhőse maga Melani apát, és amelyből eddig összesen öt kötet készült el (Imprimatur, Secretum, Veritas, Mysterium, Intrika).

A Szent Péter trónja azonban Melani apát saját keze munkája, ami a szerzőpáros gondozásában immár 13 országba jutott el, és meglepő adalékokkal járult hozzá a katolikus egyház történetéhez.

Leave a Reply