Szegregált pokol – Zsákutcák

Oldal tartalma:

Novák Andor - Szegregált pokol - Zsákutcák

Letöltés Szegregált pokol – Zsákutcák könyvet pdf, epub és mobi

Szegregált pokol – Zsákutcák.pdf
Szegregált pokol – Zsákutcák.epub
Szegregált pokol – Zsákutcák.mobi

  • Historycum Kft.
  • Regény
  • 218 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786158084574
  • Cikkszám: 1060565
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szegregált pokol – Zsákutcák

Töltse le az ingyenes PDF Szegregált pokol – Zsákutcák fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szegregált pokol – Zsákutcák PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szegregált pokol – Zsákutcák (pdf, epub és mobi)

Szegregált pokol – Zsákutcák leírása

E könyv két történetet mesél el. Mindkettő egy-egy emberi sorsot a megadásról és a küzdelemről, az eltékozolt szeretetről és az igaz szerelemről. E kisregények vallják, hogy az irrealizmus és a szűrrealizmus keretei tökéletes alapok a valós vagy vélt érzelmek bemutatásához, illetve eszközök a katarzishoz, mely nem válogat a búskomor és a felhőtlen boldogság között, hiszen egyetlen céljuk, hogy lerombolva a tabukat hatást keltsenek.

Mert mi van, ha egy anya túlzott ragaszkodásában még a halálból is képes visszatérni a fiához azzal a leghőbb vággyal, hogy újra megszülje őt? Vagy a halál egy olyan dermedt állapot, amelyből csak a szerelem, mint egyetlen remény képes megszabadítani az embert, még ha elkárhozott lelkek sokaságán kell is átküzdenie magát miatta…?

Mindnyájan választhatunk, hogy zsákutcáink megrekesztenek-e bennünket, vagy visszafordulunk, és új utakat keresünk magunknak. A Szegregált pokol két ilyen élettörténetbe pillant bele.

Leave a Reply