Szárnyaszegett pillangó 2.

Oldal tartalma:

Palotás Petra - Szárnyaszegett pillangó 2.

Letöltés Szárnyaszegett pillangó 2. könyvet pdf, epub és mobi

Szárnyaszegett pillangó 2..pdf
Szárnyaszegett pillangó 2..epub
Szárnyaszegett pillangó 2..mobi

  • Álomgyár Kiadó
  • Regény
  • 280 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155929434
  • Cikkszám: 1068834
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szárnyaszegett pillangó 2.

Töltse le az ingyenes PDF Szárnyaszegett pillangó 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szárnyaszegett pillangó 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szárnyaszegett pillangó 2. (pdf, epub és mobi)

Szárnyaszegett pillangó 2. leírása

A Szárnyaszegett pillangók első részében, az izgalmas bangkoki kalandban megismert Laura a harmincas évei elején járó svéd fotóslány. Thaiföldi küldetéséből hazatérve Stockholmba visszacsöppen korábbi életének mindennapjaiba.

Egy decemberi délutánon azonban, a szokásos skandináv teaszertartásuk közepette, szeretett szomszédasszonya, Elisabeth a nyakába zúdít egy különös, titokzatos történetet, amely ismét megkondítja a lány fülében a nagyvilágba hívó harangot. Ezúttal a parányi szigetország, a mesebeli Málta az úti cél, és egy több generációt átölelő időutazás.

 

Laura egy bő fél esztendő elteltével nem csupán egy újabb kalandra vágyik, hanem arra is, hogy megint lássa azt a férfit, akivel hosszú hónapok óta nem találkozott.

 

Valletta múltat idéző öreg szomszédja, Mdina, a Csendes Város hamar rabul ejti az északról érkező lányt, a negyed és a legendáktól övezett kolostor pedig megannyi rejtélyre megfejtést ígér.

 

Ki is valójában Elisabeth? Mekkora hatalma van a múltnak? Milyen veszélyt rejtenek az óváros sikátorai?

 

Beteljesül-e egy csírájában elfojtott szerelem?

 

Palotás Petra legújabb könyvében, a Szárnyaszegett pillangók második részében minderre választ kaphatunk.

Leave a Reply