Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2.

Oldal tartalma:

Kiersten White - Supernaturally - Több mint különleges - Természetfölötti 2.

Letöltés Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2. könyvet pdf, epub és mobi

Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2..pdf
Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2..epub
Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2..mobi

A könyv részletei Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2.

Töltse le az ingyenes PDF Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2. (pdf, epub és mobi)

Supernaturally – Több mint különleges – Természetfölötti 2. leírása

Evie végre olyan hétköznapi életet él, amilyenre mindig is vágyott, ám egy nap rádöbben, hogy hosszú távon ez… kissé unalmas. Nosztalgiával emlékszik vissza a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál töltött időszakra, és ekkor újra lehetősége nyílik arra, hogy ott dolgozzon. Mivel kétségbeesetten vágyik némi változatosságra, igent mond.

Egyik küldetés borzasztóbb a másiknál, ezért felmerül benne a kérdés, vajon jó döntést hozott-e. Ráadásul megjelenik az exe, a tündér Reth, aki sötét titkot fed fel Evie múltjából. Evie rájön, hogy a tündérek világában háború készülődik, ami az egész természetfeletti világot káoszba döntheti. És hogy mi a háború tétje? Evie maga.

 

Ennyit az átlagos életről.

 

Vesd bele magad!

Leave a Reply