Suli plusz – Olvasóka 2.

Oldal tartalma:

Bozsik Rozália - Suli plusz - Olvasóka 2.

Letöltés Suli plusz – Olvasóka 2. könyvet pdf, epub és mobi

Suli plusz – Olvasóka 2..pdf
Suli plusz – Olvasóka 2..epub
Suli plusz – Olvasóka 2..mobi

A könyv részletei Suli plusz – Olvasóka 2.

Töltse le az ingyenes PDF Suli plusz – Olvasóka 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Suli plusz – Olvasóka 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Suli plusz – Olvasóka 2. (pdf, epub és mobi)

Suli plusz – Olvasóka 2. leírása

A Suli plusz sorozat Olvasóka 2. című kötete tréfás meséket tartalmaz. Ezeket a történeteket már a kezdő olvasók is önállóan olvashatják. A kötetben szereplő mesék közül néhány népmesei elemekből építkezik, mások modern történetvezetésűek, vidám, groteszk, fantáziadús írások, amelyeknek furcsa, sajátos logikája nagyon közel áll a mai gyerekek gondolkodásmódjához. 
ízelítő az Olvasóka 2-ből: A róka és a farkas csikót vesz, A nyúl és a kék káposzta, A furfangos kecske, A ravasz verébárus, A görbe fa, Az erdész tréfája, Hogyan ajándékozott Mátyás király?, Mátyás király meg a rátótiak, Csalimese, Amikor én nagy voltam, A kacagó kisfiú. 
A tréfás mesékben rejlő humor a szülőket is megmosolyogtatja, Kelemen Czakó Rita rajzai pedig különösen kedvessé teszik a kötetet.

Leave a Reply