Suli Plusz – Íróka 2.

Oldal tartalma:

Bozsik Rozália - Suli Plusz - Íróka 2.

Letöltés Suli Plusz – Íróka 2. könyvet pdf, epub és mobi

Suli Plusz – Íróka 2..pdf
Suli Plusz – Íróka 2..epub
Suli Plusz – Íróka 2..mobi

A könyv részletei Suli Plusz – Íróka 2.

Töltse le az ingyenes PDF Suli Plusz – Íróka 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Suli Plusz – Íróka 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Suli Plusz – Íróka 2. (pdf, epub és mobi)

Suli Plusz – Íróka 2. leírása

A Suli Plusz íróka 2. című kötete rendszerezi a szavakról tanultakat. A gyerekek megtanulhatják és gyakorolhatják a szótagolást és elválasztást, megismerkedhetnek a szótő fogalmával és a toldalékolásra is sok példát láthatnak a füzetben. A játékos mondókák segítenek az ismeretek elmélyítésében. ízelítő a tartalomból: Gólya, gólya, gilice,  Hull a hó és hózik, Medvetánc.

Kelemen Czakó Rita humoros, vidám rajzai nemcsak felkeltik a gyerekek érdeklődését a feladatok iránt, hanem segítenek a nyelvi problémák megértésében is.

Leave a Reply