Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2.

Oldal tartalma:

Kevin J. Anderson - Star Wars: Sötét oldal - Jedi Akadémia-trilógia 2.

Letöltés Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2. könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2..pdf
Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2..epub
Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2..mobi

A könyv részletei Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2.

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2. (pdf, epub és mobi)

Star Wars: Sötét oldal – Jedi Akadémia-trilógia 2. leírása

Miközben az Új Köztársaság megpróbálja eldönteni, hogy mihez kezdjen a Birodalomtól zsákmányolt Napzúzóval, a renegát Daala birodalmi admirális csillagrombolókból álló flottája kiterjeszti gerillatámadásait a békés rendszerekre is. Soron következő célpontjuk a Kalamári, az a vízivilág, ahonnan Ackbar, a felkelők legendás admirálisa származik.
A bolygóért vívott elkeseredett harcok során egy minden eddiginél nagyobb fenyegetésre derül fény: Luke akadémiájának egyik tehetséges diákját hatalmába kerítette az erő sötét oldala. A tanítvány szabadon engedi a Szith rend egyik ősi mesterének szellemét, ketten együtt pedig félelmetesebb ellenféllé válhatnak, mint bármi más, amivel az Új Köztársaságnak szembe kellett néznie. Akkora hatalomra is szert tehetnek, hogy még egy Jedi mester sem lesz képes megállítani őket…

Leave a Reply