Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény

Oldal tartalma:

Kieron Gillen - Star Wars - Darth Vader: A játszmák vége - Képregény

Letöltés Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény.pdf
Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény.epub
Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény.mobi

A könyv részletei Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény (pdf, epub és mobi)

Star Wars – Darth Vader: A játszmák vége – Képregény leírása

A sötét oldal Birodalmának története fordulópontjához közelít!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Darth Vader sorozatának 20-25. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta, és Salvador Larroca, Mike Norton valamint Max Fiumara rajzolta.

Darth Vader egy ideje már a saját titkos tervei megvalósításán dolgozik, de most elérkezett a végjáték ideje. Thanoth felügyelő megdöbbentő információkra bukkan, ám úgy tűnik, hogy Vader kiállta a mestere próbáit. A császár visszafogadja a kegyeibe, de így sem adja fel terveit. Mialatt a gyilkos droidok, Triplazéró és BT a pusztítás útját járva teljesítik a saját küldetésüket, a birodalmi szuper csillagromboló, az Executor is megsérül, de hamarosan ismét bevethető lesz. Eközben Vader több csatát vív Cylóval, a kibernetikus zsenivel, és ezek során önmagával is szembe kell néznie. Erőlátomásba veszve vívódik: vajon inkább gép-e már, vagy még mindig ember? Vissza tudja még küzdeni magát a szakadék pereméről, hogy bevégezze küldetését és a titkos machinációit?

Leave a Reply