Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2.

Oldal tartalma:

Elizabeth Cooke - Sötét vadvirágok - Rutherford Park 2.

Letöltés Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2. könyvet pdf, epub és mobi

Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2..pdf
Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2..epub
Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2..mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Regény
  • 336 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636356187
  • Cikkszám: 1058756
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2.

Töltse le az ingyenes PDF Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2. (pdf, epub és mobi)

Sötét vadvirágok – Rutherford Park 2. leírása

A yorkshire-i, csodálatos szépségű, ötszáz éves Rutherford Park lakóinak viszonylag békés élete immár a múlté.
1915 májusában Lord Cavendish, Rutherford nyolcadik earlje és felesége, Octavia, húszéves Harry fiukért aggódik, aki Franciaországban a Királyi Repülőhadtestnél pilótaként szolgál. A hazafias lelkesedés hatására a Park fiatal férfi alkalmazottai is kiképzőtáborokba, majd a Csatornán túli hadszínterekre mennek harcolni a németek ellen. Otthon maradó szeretteikre gondolva próbálják elviselni a háború iszonyatos borzalmait. A frontról sebesülten térnek vissza, vagy életüket áldozzák hazájukért. A német torpedók még a világ akkori leggyorsabb utasszállító hajóját, a Lusitaniát is elsüllyesztik, amikor Amerikából Liverpoolba tart, ártatlan civilekkel, főleg asszonyokkal és gyerekekkel a fedélzetén.
Harry gépét is találat éri, ő súlyosan megsebesül, és francia hadikórházba kerül. Apja szívbetegsége miatt édesanyja megy érte a folkestone-i kikötőbe, és hazaviszi Rutherford Parkba gyógyulni.
Vajon sikerül-e őt otthon marasztalniuk, vagy visszatér a csatamezőre? És túlélte-e Octavia amerikai szerelme a Lusitania pusztulását?
A Tisztelt Olvasó választ kap e kérdésekre, ha elolvassa Elizabeth Cooke izgalmas új regényét.

Leave a Reply